Előzetes vita után (2016. szeptember előtt kezdők)

Az előzetes vitát követően a bizottság jegyzőkönyvben rögzített javaslatai alapján a javításokat, változtatásokat el kell végezni a disszertációban és a tézisfüzetben, amelyről aláírt javítási jegyzéket kell készíteni. A témavezető pedig írásban nyilatkozik arról, hogy a változtatások megtörténtek, a nyilatkozatot a tudományterületi doktori tanács titkárához kell eljuttatni.

A Gyógyszerészeti Tudományok Doktori Iskola esetén ezen nyilatkozatból, illetve a javítási jegyzékből 2 eredeti példány szükséges. A titkár akkor adja át a jelöltnek a jegyzőkönyvet, amikor a jelölt az iskola titkárának leadja a témavezető írásbeli nyilatkozatának 1 példányát arról, hogy a változtatások megtörténtek. Ezen nyilatkozat másik eredeti példányát, az átadott jegyzőkönyvet, valamint a bírálatok 1-1 példányát a jelölt mutatja be a doktori tanács titkárának, majd adja le a PhD irodán.

Frissítés dátuma: 2019.05.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.